HELLÓ! Laura vagyok.

A nevem Gál Éva Laura, végzettségemet tekintve újságíró vagyok és közgazdász. Amikor megkérdezik tőlem, hogy mivel foglalkozom, azt szoktam mondani, hogy történeteket mesélek az embereknek. Az utóbbi három évben ezt kommunikációs tanácsadóként teszem, előtte pedig öt éven át marketingesként kkv-knál és multinacionális vállalatoknál, itthon és külföldön egyaránt. Utóbbival párhuzamosan hazai lapoknak írtam gazdasági és lifestyle témákban szabadúszó újsáígróként. PR-esként és újságíróként is ugyanaz a cél vezérel: hiteles és érdekes történeteket szeretnék mesélni, olyanokat, amelyek adnak valamit az embereknek – amik által egy kicsit többek lehetnek.

A Te sztorid mitől jó? És hogyan jut el a célcsoportodhoz? Írj pár sort és én segítek kitalálni.

elégedett ügyfél

pitch

Egyéni elérés

csésze kávé

„Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell.”

Seth Godin

Így dolgozom

KKV-knak és startupoknak segítek bekerülni a médiába, és szuper kreatív szövegeket írok a felületeikre.

PR

A média bizalmat ébreszt, hitelessé tesz és validál. Én segítek Neked bekerülni a médiába, ami nemcsak nagyobb márkaismertséget, hanem kredibilitást és új leadeket is hozhat.

Első lépésként megvizsgáljuk a portfóliódat, a célcsoportjaidat és a céljaidat, majd ehhez segítek eszközöket és médiumot választani. Legyen szó magyarországi vagy külföldi sajtóról, mainstream vagy niche médiáról, egész PR arzenált vonultatok fel annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban érjem el a kitűzött céljaid. Sajtóközlemény, esemény, vendégblogolás, branded content vagy médiahack – megtalálom az ideális kombinációt, stratégiát alkotok, kivitelezek és utánkövetek.

És hogy Te mit kapsz a végén? Pontosan mért eredményeket, nagyobb márkaismertséget, hitelességet és új leadeket.

KREATÍV SZÖVEGÍRÁS

Hírlevél, vállalati blog, weboldalszöveg – a legtöbb vezetőnek ez mind nyűg, amivel nem szívesen foglalkoznak. Vezetőként nem is a Te feladatod blogolni: időt és energiát spórolsz meg azzal, ha kiszervezed.

Én így dolgozom szövegíróként: az első megbeszéléskor tisztázzuk, hogy ki a célcsoportod és mik azok a célok, amiket el szeretnél érni. Mindezek ismeretében tudok javaslatot tenni Neked azokra az eszközökre, amelyekkel a leghatékonyabbn tudjuk elérni a kitűzött céljaid. Az eszközökön túl javaslatot teszek az üzenetek hosszúságára, gyakoriságára, időzítésére és a nyelvi stílusukra is, majd ha megtaláltuk az ideális kombinációt, Te hátradőlhetsz, én pedig elkezdem ütni a billentyűket.

Miután megszületett a tökéletes szöveg, a megadott kulcsszavak szerint optimalizálom, feltöltöm/kiküldöm, és végül, ha lehetőség van rá, akkor mérem a hatékonyságát.

AKIKKEL ÖRÖM KÖZÖS ÜGYFELEKEN DOLGOZNI

Neked miben segíthetek?