Akikkel már volt szerencsém együtt dolgozni.

„Egy olyan munka közepén találkoztunk Laurával, amiben a cél egy orvosi óra nemzetközi bevezetése és a hozzá tartozó crowdfunding kampány sikeres lebonyolítása volt. Laura segítségével online és offline megjelenéseink újabb országokat kapcsoltak be az értékesítésbe, a kampányt sikeresen zártuk, és azóta is kapjuk a nemzetközi megkereséseket. Bátran ajánlom őt azoknak a startupoknak, akik nemzetközi piacra szeretnének lépni vagy új terméket vezetnének be a piacra már régóta működő cégük erősítésére.”

Jakab Attila, CEO @ Medicatus LLC

„Laurával közel egy éve beszélgettünk előszőr és már ott megvolt az a bizalmi kapcsolat, ami egy hasonló PR együttműködés esetén szükséges és elkerülhetetlen. Nagyon sok jó és a cégem szempontjából hasznos sajtómegjelenés követte ezen beszélgetést és úgy érzem, hogy továbbra is Vele szeretném építeni ezen kommunikácós vonalamat.”

Oltványi Zsolt, ügyvezető, alapító @ Mentes

„Laurával utazási blogunk elindításában, illetve pr kommunikáció terén működtünk együtt. Abszolút meg voltunk elégedve a cikkek minőségével, a határidők betartásával. Mindkét területen látszott, hogy komoly energiát fektet egy-egy vállalásába, és azt a legmagasabb színvonalon igyekszik teljesíteni.”

Szennay András, értékesítési vezető @ MaiUtazás.hu

„Laura a közös munkák során még soha nem okozott csalódást se számomra, se az ügyfél számára. Nagy teherlevételt jelent számomra, hogy számíthatok a munkájára. Eddig rossz tapasztalataim voltak a szövegírókkal, mert a határidő betartása szinte lehetetlen volt, ellenben Laurával, aki mindig tartja a határidőket. Azt gondolom, hogy aki őt választja szövegírójának, nem csalódhat.”

Nagy Bence, ügyvezető @ SIBB Design Kft.

Te is szeretnél bekerülni a médiába a fenti vállalkozásokhoz hasonlóan?